kisten en manden

Onze leverancier biedt een zorgvuldig samengestelde collectie uitvaartkisten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Hieronder bieden wij u een impressie van de verschillende mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers laten u graag de gehele collectie zien en kunnen u meer vertellen over de diverse kenmerken en keuzemogelijkheden.

Ook bij het afscheid nemen van kinderen willen wij ouders graag tot steun zijn bij het uitzoeken van het juiste mandje of kistje voor hun kind. Daarvoor werken wij samen met Amelius. Zij kunnen in samenspraak met de familie een waardevolle bijdrage leveren in deze verdrietige en moeilijke tijd. Op de website van Amelius (https://www.kindermandjes.nl) vindt u een impressie van hetgeen zij kunnen maken.

kist-1-massief-eiken-houten-handgrepen

Massief eiken

Een eigentijdse, onbehandelde, massief eiken kist met een mooie natuurlijke uitstraling. De kist is leverbaar met houten grepen of grepen met een combinatie van hout en touw. De strakke binnenbekleding is van ongebleekte biologische katoen met een crème koord.

Massief populieren

Een onbehandelde, massief populieren kist die mooi egaal, licht van kleur en gewicht is met een hele natuurlijke uitstraling. De kist is leverbaar met houten grepen of van dik touw. De binnenbekleding is strak en van ongebleekte biologische katoen. Deze kist is ook heel goed te beschilderen.

kist-2-massief-populieren-touw-handgrepen
kist-3-massief-grenen
2022 Kist 6NL

Hollands hout

Een strakke, moderne, massief grenen kist gemaakt van Hollands hout, afkomstig uit bossen van Staatsbosbeheer. Een deel van de opbrengst gaat naar het beheer van onze natuur. Het interieur is van linnen en de sluiting is van hout en touw. De lange handgreep maakt het goed mogelijk dat er meerdere personen dan normaal de kist kunnen begeleiden.

Deze kist is ook leverbaar in eikenhout afkomstig uit Nederland.

Imitatie eiken

Een imitatie houten kist met een mooie natuurlijke eiken uitstraling.
De strakke binnenbekleding is leverbaar in 2 opties: ongebleekte biologische katoen of in een zacht glimmend satijn.

Deze kist is ook leverbaar met een glad deksel.

2022 Kist 2EV
2022 Kist 19

Rotan mand

Een gevlochten rotan mand is een mooi alternatief voor de gangbare uitvaartkisten. Deze mand heeft een natuurlijke uitstraling en is biologisch afbreekbaar. Het interieur is van katoen met bijpassende wade.

Houtdecor/hechthout

Een houtdecorkist met roomwit gerimpeld satijn bekleding is een prijsbewuste kist in ons assortiment.

Deze kist is ook leverbaar in blank populieren hechthout met strak ongebleekt katoenen bekleding.

2022 Blz. 13 -3
2022 Blz. 14 - 1-2-cropped
2022 Kist 20

Op kleur gespoten

Een moderne strakke kist in houtdecor op kleur gespoten met een strakke bekleding van ongebleekt katoen. Deze kist is leverbaar met metalen of houten handgrepen.