Bloemen en kisten

kist-1-massief-eiken-houten-handgrepen

Kist 1

Een eigentijdse, onbehandelde, massief eiken kist met een mooie natuurlijke uitstraling. De kist is leverbaar met houten grepen of grepen met een combinatie van hout en touw. De strakke binnenbekleding is van ongebleekte biologische katoen met een crème koord.

Kist 2

Een onbehandelde, massief populieren kist die mooi egaal, licht van kleur en gewicht is met een hele natuurlijke uitstraling. De kist is leverbaar met houten grepen of van dik touw. De binnenbekleding is strak en van ongebleekte biologische katoen. Deze kist is ook heel goed te beschilderen.

kist-2-massief-populieren-touw-handgrepen
kist-3-massief-grenen

Kist 3

Een strakke, moderne, massief grenen kist gemaakt van Hollands hout, afkomstig uit bossen van Staatsbosbeheer. Een deel van de opbrengst gaat naar het beheer van onze natuur. Het interieur is van linnen en de sluiting is van hout en touw. De lange handgreep maakt het goed mogelijk dat er meerdere personen dan normaal de kist kunnen begeleiden.

Kist 4

Een imitatie houten kist met een mooie natuurlijke eiken uitstraling.
De strakke binnenbekleding is leverbaar in 2 opties: ongebleekte biologische katoen of in een zacht glimmend satijn.

kist-5-imitatie-hout-met-eco-linnen

Kist 5

Een imitatie houten kist aan de buitenkant gestoffeerd met eco linnen met een zachte uitstraling.
De handgrepen bestaan uit een combinatie van hout en touw. De sluiting van de kist bestaat uit een mooie verbinding van touw en hout. Ook de strakke binnenbekleding is van eco linnen.

Kist 6

Een robuuste, eigentijdse kist van massieve steigerdelen. Het bandijzer wat aan de steigerdelen vastzit is goed zichtbaar.
De binnenbekleding van katoen harmonieert mooi met de buitenkant van de kist.

kist-6-massieve-steigerdelen

bloemstukken en -kransen

bloemenkrans-dle
bloemen-hart-dle
boeket-dle
bloemstuk-groot-dle
bloemstuk-dle
home